Chef Victor Melian a salvat de la inchidere un restaurant si l-a transformat in mod miraculos

Data: 03 August 2015

Problemele identificate de Victor la vizitarea locatiei ar fi fost cu siguranta suficiente pentru a garanta inchiderea restaurantului de catre SANEPID. 

Telespectatorii au putut urmari povestea celor doi prieteni buni care si-au dorit sa dea marea lovitura in domeniul horeca prin intermediul restaurantului. Unul dintre cei doi sefi ai restaurantului, Niki, este pasionat de pescuit si fascinat de Delta Dunarii si a ales sa se axeze pe specificul pescaresc, miscare care nu s-a dovedit profitabila. Una dintre problemele majore ale restaurantului este reprezentata de darnicia lui Niki, care nu ezita niciun moment sa faca cinste prietenilor adevarati.  

Victor a luat decizia de a inchide restaurantul timp de patru zile. Prima actiune implementata de echipa Vine CHEFul! a fost o igienizare totala, de la bucatarie, pana la sala de mese. De asemenea, Chef Victor Melian a luat decizia de a schimba specificul restaurantului, intr-unul italian.

Chiar daca parea imposibil, chef Victor Melian l-a invatat pe bucatarul restaurantului cateva dintre secretele bucatariei italiene, iar preparatele pe care acesta a reusit sa le gateasca au fost apreciate de clientii care au fost invitati in seara redeschiderii.

Ai pofta de succes? Vine CHEFul! 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies