• PRO TV
  • Misiune dificila pentru chef Victor Melian. Cum a transformat un restaurant din Tulcea in doar 4 zile

Misiune dificila pentru chef Victor Melian. Cum a transformat un restaurant din Tulcea in doar 4 zile

Misiune dificila pentru chef Victor Melian. Cum a transformat un restaurant din Tulcea in doar 4 zile

Vine CHEFul! a revenit astazi, la PRO TV! Emisiunea prezinta povestile unor restaurante de la momentele de succes, la cele de colaps. Fie ca este vorba de afaceri de familie ingropate in datorii sau de business-uri aproape de faliment din cauza unor patroni nepregatiti, Chef Victor Melian face imposibilul in patru zile, schimband soarta afacerilor.

Echipa Vine CHEFul! a primit solicitari de la restaurante din toata tara. Nu toti cei care au apelat la ajutorul lui Chef Victor Melian au fost dornici sa accepte adevarul: restaurantul are nevoie de o schimbare. Acesta a intalnit persoane care refuza sa vada realitatea intr-un mod obiectiv, precum si necesitatea schimbarii.

In aceasta seara, Chef Victor Melian a readus pe linia de plutire o afacere din Tulcea. Primul restaurant privat din acest oras, aparut la scurt timp dupa Revolutie, se afla in prezent intr-o situatie delicata: lipsa clientilor.

De-a lungul timpului, proprietarul restaurantului si-a terorizat atat fiica, cat si angajatii. Presiunea creata de patron si de fiica acestuia a atins cote alarmante, atmosfera din bucataria restaurantului fiind mereu tensionata. Chef Victor Melian a avut o misiune aproape imposibila, de a schimba in doar 4 zile problemele restaurantului tulcean. 

Echipa Vine CHEFul! a regandit meniurile, a implementat un nou concept de branding (de la logo-ul restaurantului, la design-ul meniului sau elemente de design interior) si a ajutat proprietarii sa atraga noi clienti prin tehnici ca street food tasting. Totul in decurs de patru zile. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni