Misiune dificila pentru chef Victor Melian. Cum a transformat un restaurant din Tulcea in doar 4 zile

Data: 27 Iulie 2015

Echipa Vine CHEFul! a primit solicitari de la restaurante din toata tara. Nu toti cei care au apelat la ajutorul lui Chef Victor Melian au fost dornici sa accepte adevarul: restaurantul are nevoie de o schimbare. Acesta a intalnit persoane care refuza sa vada realitatea intr-un mod obiectiv, precum si necesitatea schimbarii.

In aceasta seara, Chef Victor Melian a readus pe linia de plutire o afacere din Tulcea. Primul restaurant privat din acest oras, aparut la scurt timp dupa Revolutie, se afla in prezent intr-o situatie delicata: lipsa clientilor.

De-a lungul timpului, proprietarul restaurantului si-a terorizat atat fiica, cat si angajatii. Presiunea creata de patron si de fiica acestuia a atins cote alarmante, atmosfera din bucataria restaurantului fiind mereu tensionata. Chef Victor Melian a avut o misiune aproape imposibila, de a schimba in doar 4 zile problemele restaurantului tulcean. 

Echipa Vine CHEFul! a regandit meniurile, a implementat un nou concept de branding (de la logo-ul restaurantului, la design-ul meniului sau elemente de design interior) si a ajutat proprietarii sa atraga noi clienti prin tehnici ca street food tasting. Totul in decurs de patru zile. 




ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies