• PRO TV
  • A readus speranta in viata unei vaduve si a fiului ei. Cum a schimbat Chef Victor Melian o afacere de familie din Braila

A readus speranta in viata unei vaduve si a fiului ei. Cum a schimbat Chef Victor Melian o afacere de familie din Braila

A readus speranta in viata unei vaduve si a fiului ei. Cum a schimbat Chef Victor Melian o afacere de familie din Braila

O noua saptamana, o noua poveste emotionanta marca "Vine CHEFul". De data aceasta, Chef Victor Melian o salvat un restaurant de familie din Braila. Afacerea, ingropata intr-un trecut trist si dureros, a fost pornita la inceputul anilor '90 si a avut succes. Dupa decesul patronului insa, totul s-a destramat.

Din pricina lipsei de preocupare a fiului fostului patron, viitorul restaurantului a devenit incert. Gabi nu isi ajuta nici mama, nici angajatii, motiv pentru care toti erau dezorientati si lipsiti de speranta.

Dezorganizarea domnea in restaurant pana la venirea lui Chef Victor Melian, care a reusit sa redea speranta in viata familiei, mobilizandu-l si determinandu-l pe mostenitorul afacerii sa se implice mai mult.

Victor l-a indemnat pe Gabi sa faca o promisiune la mormantul tatal lui si sa isi ia angajamentul fata de mama sa ca va deveni un adevarat lider in restaurant, asa cum si-ar fi dorit raposatul lui parinte. Aceasta misiune fiind indeplinita, specialistul in gastronomie a trecut la punctul urmator.

Cu ajutorul echipei, Chef Victor a imbunatatit imaginea restaurantului si a oferit un aer mai nou si mai proaspat localului. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni