• PRO TV
  • A readus la viata nu doar un restaurant, ci si o prietenie. Cum a transformat Victor Melian "La Garaje" in doar 4 zile

A readus la viata nu doar un restaurant, ci si o prietenie. Cum a transformat Victor Melian "La Garaje" in doar 4 zile

A readus la viata nu doar un restaurant, ci si o prietenie. Cum a transformat Victor Melian "La Garaje" in doar 4 zile

Problemele identificate de Chef Victor in localul "La Garaje" au fost extrem de variate, de la modul incorect de preparare al felurilor de mancare, la spatiul din bucatarie sau nepregatirea corespunzatoare a personalului.

Victor Melian s-a ocupat de un restaurant nascut din dorinta comuna a doi prieteni vechi de a avea succes.

Localul din Drumul Taberei, candva cunoscut si frecventat de locuitorii din zona, a ajuns la limita falimentului din cauza lipsei de comunicare si a neintelegerilor dintre proprietari. Prieteni de 43 de ani, cei doi s-au racit cand afacerea a inceput sa mearga prost, iar mai nou nici nu isi vorbeau.

Din fericire, Victor a avut grija sa le refaca relatia, dar si sa le aduca in atentie care sunt problemele din restaurantul "La Garaje". El a corectat fluxul de lucru din bucatarie, a propus un nou meniu, plin de retete americane, dar a si reimprospatat imaginea, avand grija sa fie mai actuala.

Prin tehnici de promotie bien gandite, dar si un sistem de lucru mai bun, "La Garaje" a redevin un loc promitator pentru proprietari. Vezi si tu schimbarile:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni