• PRO TV
  • 3 restaurante de top care l-au impresionat pe Chef Victor Melian

3 restaurante de top care l-au impresionat pe Chef Victor Melian

3 restaurante de top care l-au impresionat pe Chef Victor Melian

Chef Victor Melian va incerca sa resusciteze afacerile unor proprietari de restaurante din Romania. Iar standardele lui sunt foarte ridicate. Restaurantele care l-au impresionat pe Chef Victor au nume mari in spate si sunt recompensate cu stele Michelin. Iata care sunt 3 dintre ele:

1. Le Bec

Daca Parisul este orasul de care ne-am indragostit pentru arhitectura, povesti de dragoste, turnul Eiffel si plimbarile pe Sena, Lyon este capitala gastronomiei franceze, unde orice gurmand viseaza sa ajunga.
Chef Victor ne-a marturisit ca Le Bec din Lyon este unul din restaurantele care l-au impresionat cel mai tare. Nu doar pe el - este unul din cele mai bune restaurante din Lyon, cu 2 stele Michelin, iar Chef Nicolas Le Bec este foarte apreciat in Lyon, pentru meniurile lui cu influente internationale, concepute in functie de sezon.

www.nicolaslebec.com

2. The Fat Duck

The Fat Duck, unul din cele mai bune restaurante din lume, ce are in palmares 3 stele Michelin, serveste un meniu de degustare de-a dreptul revolutionar, care se adreseaza tutoror simturilor. Bucatarul sef, Heston Blumenthal, nu pune pret doar pe preparatul in sine, ci si pe felul in care este servit. Restaurantul sau din Bray este renumit in lume pentru ca iti ofera experiente senzoriale complete, iar Chef Blumenthal este supranumit “alchimistul culinar” pentru stilul sau de a gati.

www.thefatduck.co.uk

3. Esperanto

Este restaurantul din Stockholm in care Chef Victor Melian a lucrat. Esperanto se afla in topul celor mai bune 50 restaurante din lume, iar Ghidul Michelin l-a recompensat cu o stea. Meniul, care inglobeaza influente culinare globale, cu accente pe cele japoneze si franceze, a cucerit cele mai pretentioase personalitati din industria restaurantelor. 

www.esperantorestaurant.se

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni