Chef Victor Melian a readus pe linia de plutire un restaurant bucurestean condus de doi prieteni. Relatia de prietenie dureaza de peste 40 de ani, insa neintelegerile dintre cei doi au creat o prapastie, impingand restaurantul spre limita falimentului. Schimbarile si sfaturile practice ale echipei Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes in minutul de maxima audienta, de la 21:31, de aproape 1.3 milioane de telespectatori. 

Editia din aceasta saptamana a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Vine CHEFul! inregistrand 6.9 puncte de rating si 19.8% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 4.4 puncte de rating si 12.5% .

O prietenie de peste 40 de ani deteriorata din pricina afacerii neprofitabile, un restaurant in care ospatarii luau in deradere bucataresele si clienti nemultumiti sunt doar cateva dintre aspectele identificate de Chef Victor Melian in momentul sosirii la restauranul La Garaje. Pe langa toate acestea, preparatele comandate de Victor au fost dezastruoase: cartofii prajiti erau inecati in ulei, friptura era rece si nefacuta iar la salata Caesar lipsea sosul specific.



Intr-un timp record, de doar 4 zile, Chef Victor Melian a regandit complet meniul, integrand preparate usor de pregatit, dar cu gust si aspect extrem de placut. Pe langa acest lucru, Victor a organizat o surpriza pentru cei doi proprietari, totul cu scopul de a consolida relatia de prietenie dintre acestia. 

„Visul american s-a implinit in Drumul Taberei! Prietenii s-au reintalnit si sper sa-i gasesc la fel de fericiti si peste 15 ani”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! isi propune sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.

Ai pofta de succes? Vine CHEFul!