Stiri

3 restaurante de top care l-au impresionat pe Chef Victor Melian 04 Martie 2015, 14:49 / 0 comentarii

3 restaurante de top care l-au impresionat pe Chef Victor Melian

Chef Victor Melian va incerca sa resusciteze afacerile unor proprietari de restaurante din Romania. Iar standardele lui sunt foarte ridicate. Restaurantele care l-au impresionat pe Chef Victor au nume mari in spate si sunt recompensate cu stele Michelin. Iata care sunt 3 dintre ele:

Chef Victor Melian da verdictul: ce nu ar trebui sa mai existe in meniurile restaurantelor din Romania 04 Martie 2015, 14:49 / 0 comentarii

Chef Victor Melian da verdictul: ce nu ar trebui sa mai existe in meniurile restaurantelor din Romania

Chef Victor Melian se pregateste sa dea o mana de ajutor proprietarilor de restaurant care au probleme cu afacerile lor. El va calatori prin tara si va schimba felul in care se gateste, se serveste si se administreaza un restaurant, in cadrul emisiunii "Vine CHEFul", de la ProTV.

Chef Victor Melian, bucatarul care va schimba restaurantele din Romania: "Acasa am o concurenta acerba" 04 Martie 2015, 14:49 / 0 comentarii

Chef Victor Melian, bucatarul care va schimba restaurantele din Romania: "Acasa am o concurenta acerba"

Chef Victor este pregatit sa schimbe radical mersul lucrurilor din bucataria restaurantelor cu probleme. Fost Executive Chef al unor restaurante de lux din Capitala, el va fi vedeta show-ului “Vine CHEFul”.

"Vine CHEFul!", un nou show incendiar debuteaza pe 10 martie la PRO TV! 02 Martie 2015, 15:38 / 0 comentarii

"Vine CHEFul!", un nou show incendiar debuteaza pe 10 martie la PRO TV!

Mai sunt cateva zile pana la debutul unui nou show incendiar, numai la PRO TV! Incepand cu 10 martie, Vine CHEFul! promite sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si conceperea meniurilor.

Chef Victor Melian este pregatit sa schimbe restaurantele din Romania. "Vine CHEFul!", din primavara, la PRO TV! 15 Ianuarie 2015, 16:15 / 13 comentarii

Chef Victor Melian este pregatit sa schimbe restaurantele din Romania. "Vine CHEFul!", din primavara, la PRO TV!

"Vine CHEFul!" (format original: Kitchen Nightmares) este unul dintre noile formate care vor debuta in prime time din primavara la PRO TV, liderul televiziunilor din Romania. Emisiunea va fi produsa de Constantin Entertainment.