• PRO TV
  • Asa arata restaurantul Crilis inainte de interventia lui Victor! Transformarea pe care a suferit-o dupa numai 4 zile

Asa arata restaurantul Crilis inainte de interventia lui Victor! Transformarea pe care a suferit-o dupa numai 4 zile

Asa arata restaurantul Crilis inainte de interventia lui Victor! Transformarea pe care a suferit-o dupa numai 4 zile

Cea mai recenta editie a emisiunii Vine CHEFul! a prezentat povestea unui restaurant captiv intr-o epoca apusa in urma cu peste 25 de ani.

Localul situat in inima Bucurestiului are o traditie de peste 40 de ani, fiind privatizat la inceputul anilor '90. Din pacate, actualii proprietari nu au reusit sa tina pasul cu evolutia orasului si a domeniului culinar.

Un meniu extrem de cuprinzator, spatiul neamenajat corespunzator si lipsa de organizare a personalului sunt doar cateva elemente care au dus afacerea pe marginea falimentului. Aici a intervenit Chef Victor Melian, care si-a pus experienta la bataie si a imbunatatit tot ce putea fi imbunatatit.

In aceasta seara, telespectatorii au vazut cum s-a transformat restaurantul dupa interventia echipei Vine CHEFul!, dar si cum au reactiona proprietarii in momentul in care Chef Victor Melian a descoperit ce se ascunde in bucataria restaurantului!

Desi au avut loc certuri si discutii, desi s-a tipat si s-a plans, in cele din urma rezultatul a fost unul spectaculos, iar shcimbarea de bun augur.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni