• PRO TV
  • Ai pofta de succes? Vine CHEFul! – din 10 martie, la PRO TV!

Ai pofta de succes? Vine CHEFul! – din 10 martie, la PRO TV!

Ai pofta de succes? Vine CHEFul! – din 10 martie, la PRO TV!

Vine CHEFul! debuteaza pe 10 martie, la PRO TV! Saptamanal, emisiunea va prezenta povestea unui restaurant, de la momentele de succes, la colaps. Fie ca este vorba de afaceri de familie ingropate in datorii, sau de business-uri aproape de faliment din cauza unor patroni nepregatiti, Chef Victor Melian va face imposibilul in patru zile, schimband soarta afacerilor.  

Echipa Vine CHEFul! a primit solicitari de ajutor de la restaurante din toata tara. Nu toti cei care au apelat la ajutorul lui Chef Victor Melian au fost dornici sa accepte adevarul: restaurantul are nevoie de o schimbare. Acesta a intalnit persoane care refuza sa vada realitatea intr-un mod obiectiv, precum si necesitatea schimbarii.

„Una dintre cele mai memorabile situatii este reprezentata de o patroana de restaurant care declara in repetate randuri faptul ca cea mai buna mancare din oras se gaseste in restaurantul ei, alaturi de cele mai bune preturi si de cel mai profesionist personal. Totul era minunat in viziunea ei. Nu aveam cum sa fiu de acord cu ea! Localul era pustiu, desi era localizat intr-o zona foarte buna a Capitalei”, a declarat Victor. „La o inspectie sumara, am gasit multe probleme care trebuiau remediate, de la probleme de igiena, pana la un ospatar indolent care mi-a declarat ca restaurantul acesta nu este pentru oricine. A fost singura data, pana in prezent, cand am simtit nevoia sa pun lacat pe usa restaurantului si sa oblig oamenii de acolo sa renunte la meserie.”, spune Victor Melian.

Personalul restaurantului, precum si proprietarii vor primi sfaturi practice din partea lui Chef Victor Melian in ceea ce priveste prepararea unor feluri de mancare extrem de gustoase si cu un plating impecabil. Demonstratiile de maiestrie culinara ale lui Chef Victor Melian vor dezvalui preparate extrem de simplu si rapid de preparat, cu un aspect impecabil si gust pe masura!

Echipa Vine CHEFul! va regandi meniurile, va implementa un nou concept de branding (de la logo-ul restaurantului, la design-ul meniului sau elemente de design interior) si va ajuta proprietarii sa atraga noi clienti prin tehnici ca street food tasting. Totul in decurs de patru zile! Ritmul de munca este alert, iar echipa de profesionisti din spatele camerelor este impresionanta. Sunetisti, cameramani, story editors, regizori, designeri, specialisti in amenajari interioare, toti avand un singur scop: schimbare!

Incepand cu 10 martie, Vine CHEFul! promite sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.

Ai pofta de succes? Vine CHEFul! 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni