Victor Melian, gazda acestui show, este un personaj extrem de carismatic si cunoscut in Romania si nu numai! El se poate mandri cu o cariera vasta si o experienta variata in domeniul culinar, dobandita in calatoriile din intreaga lume.

Chef Victor este pregatit sa schimbe radical mersul lucrurilor din bucataria restaurantelor cu probleme. Va porni in curand la drum in toata tara,  pentru a ajuta restaurante aflate in situatii delicate. El va fi responsabil de gasirea elementelor de noutate elementul de noutate, a reinterpreta meniurile si a-si aduce contributia valoroasa prin know-how-ul dobandit in experienta sa de 35 de ani in hospitality business.

Pasionat de sailing si de calatorii inedite, fost Executive Chef al unor restaurante de lux din Capitala, Victor este pregatit sa inceapa o adevarata aventura cu cel mai nou cooking show din Romania. Un format unic care imbina elementele gastronomice, cu concepte de business. „Este o provocare extraordinara! Pe deoparte vom incerca sa salvam restaurantele cu probleme (care includ si elementele umane, de la bucatari, la service). Vom face minuni in numai 4 zile! Cel mai tare ma bucura gandul ca restaurantele vor fi repuse pe linia de plutire. M-as bucura ca unele sa ajunga restaurante de top. Daca la plecarea noastra din restaurant, o sa vad un zambet pe fata celor care lucreaza acolo, voi considera ca noi, echipa Vine CHEFul, ne-am indeplinit misiunea si am realizat lucruri frumoase”, a declarat Chef Victor Melian.