• PRO TV
  • Vine CHEFul! a prezenta povestea trista a unui restaurant de familie. Cum a salvat afacerea Chef Victor Melian

Vine CHEFul! a prezenta povestea trista a unui restaurant de familie. Cum a salvat afacerea Chef Victor Melian

Vine CHEFul! a prezenta povestea trista a unui restaurant de familie. Cum a salvat afacerea Chef Victor Melian

Ediția din această seară a emisiunii Vine CHEFul! a prezentat povestea unui restaurant deschis în urmă cu 10 ani de familia Făiniș. 

La acea vreme, momentul a reprezentat începutul uneia dintre cele mai frumoase perioade din viața acestora. Totuși, la scurt timp, problemele întâmpinate și stresul de a avea propria afacere și-au pus amprenta asupra restaurantului.

Certurile și discuțiile tot mai dese au cauzat o cădere nervoasă a Marianei Făiniș, care a luat decizia să se angajeze bucătăreasă în alt restaurant. În cazul lui Marian Făiniș, stresul a cauzat probleme grave de sănătate, existente și în prezent.

În momentul în care a ajuns în restaurant, Chef Victor Melian a identificat o serie de probleme în bucătăria localului, precum și un obicei dăunător fiecărei afaceri: mesele cu prietenii, în care încasările lipsesc cu desăvârșire. 

După intervenția lui Chef Victor Melian, lucrurile au început să-și revina la restaurantul condus de soții Făiniș, mai ales că acesta a reușit să o readucă pe Mariana în afacerea familiei.

Restaurantul a căpătat o nouă imagine datorită intervenției echipei emisiunii, iar meniul a fost îmbunătățit, personalul din bucătărie fiind ajutat de Chef Victor Melian să pregătească preparate gustoase și pe placul clienților care au umplut locația la redeschidere. 

Ai poftă de succes? Vine CHEFul! 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni