• PRO TV
  • Schimbarile aduse de Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes de telespectatori!

Schimbarile aduse de Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes de telespectatori!

Schimbarile aduse de Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes de telespectatori!

Un restaurant de familie a renascut sub bagheta magica a lui Chef Victor Melian.

Chef Victor Melian a readus speranta in viata familiei Fainis, aducand restaurantul celor doi in conditii optime de functionare. Schimbarile si sfaturile practice ale echipei Vine CHEFul! au fost urmarite cu interes in minutul de maxima audienta, de la 21:29, de aproape 1.4 milioane de telespectatori. 

Editia din aceasta saptamana a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, la nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Vine CHEFul! inregistrand 6.4 puncte de rating si 16.6% share, in timp ce urmatorul post clasat a obtinut 5.7 puncte de rating si 14.7% .

Editia din aceasta saptamana a prezentat povestea unui restaurant de familie, deschis in urma cu 10 ani de sotii Fainis. Afacerea s-a bucurat de un real succes in primii ani de la deschidere, momentul reprezentand inceputul uneia dintre cele mai frumoase perioade din viata acestora. Ca in orice business horeca, stresul si problemele financiare si-au pus amprenta asupra relatiei dintre Marian si Mariana Fainis, cei doi luand decizia sa lucreze separat. Astfel, Marian a ramas sa coordoneze restaurantul Da Mario, iar sotia lui a ales sa munceasca la un alt restaurant. In cazul lui Marian Fainis, stresul a cauzat aparitia unor probleme grave de sanatate. Problemele cu ficatul si consumul de tutun si alcool l-au marcat profund, acesta fiind extrem de slabit.

In momentul in care a ajuns in restaurant, Chef Victor Melian a identificat probleme majore in bucataria localului: alimente depozitate necorespunzator, instrumente de bucatarie deteriorate, precum si lipsa de comunicare dintre angajatii localului. Pe langa toate acestea, Victor a aflat si unul dintre obiceiurile daunatoare afacerii: mesele cu prietenii organizate de patron, in care incasarile lipseau cu desavarsire. 

Chef Victor Melian a avut o misiune aproape imposibila: impacarea profesionala a celor doi soti. In cele din urma, Mariana a acceptat sa se reintoarca in bucataria restaurantului pornit cu sotul ei. Echipa Vine CHEFul! a readus speranta in viata si afacerea celor doi, renovand salonul restaurantului, reinterpretand preparatele existente in meniu si oferind un plus de imagine localului bucurestean.

„Ma bucur ca Mariana s-a intors atat in bucatarie, cat si in viata lor privata. De asemenea, am reparat tot ce se putea, dar ca intotdeauna, de acum, totul depinde numai si numai de ei”, a declarat Chef Victor Melian.

Echipa Vine CHEFul! isi propune sa imbunatateasca modul in care ar trebui sa functioneze un restaurant, ingloband o serie extinsa de aspecte: de la modul de preparare al alimentelor, la notiuni de business, design si concepere a meniurilor.

Ai pofta de succes? Vine CHEFul!  

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni